Han begynte deretter å mer åpenbart paypal presse sin agenda

ILSAS International Conference on Learning & Development

Han begynte deretter å mer åpenbart paypal presse sin agenda

Kong Abdullah dør 90 år gammel

canada goose dame alliert som kjempet mot al-Qaida og forsøkte å modernisere det ultrakonservative muslimske riket, inkludert ved å pusse opp større muligheter for kvinner, har dødd. Han var 90. canada goose dame

canada goose victoria parka Mer enn hans bevoktede og hidebound forgjengere kastet Abdullah sin oljerike nasjonalvekt forsiktig ut bak forsøk på å forme Midtøsten. Hans prioritet var å motvirke innflytelse av rival, hovedsakelig shiittisk Iran, hvor det helst som forsøkte å gjøre fremskritt. Han og andre Sunni-arabiske monarker stod også sterkt imot Middle East Toronto-bølgen av pro-demokratiske opprør, og så dem som en trussel mot stabilitet og egen regjering. canada goose victoria parka

canada goose outlet Han støttet sunnimuslimske fraksjoner mot Teheran-allierte i flere land, men i Libanon for eksempel, klarte ikke politikken å stoppe den iranske støttede Hizbollah fra å få overhånden. Og Teheran og Riyadh kolliderte ambisjoner stoked proxy konflikter rundt regionen som enflamed sunnis-shiite hat mest fryktelig i Syria borgerkrigen, hvor de to landene støttet motstridende sider. Disse konfliktene hikket i sin tur til sunnisk militanse som kom tilbake for å true Saudi-Arabia. canada goose outlet

canada goose herre Og mens kongen opprettholdt den historisk canada goose outlet tette alliansen med Washington, var det friksjoner da han søkte å sette disse forholdene på Saudi-Arabia. Han var konstant frustrert av Washington, uten å melde seg til en palestinsk konflikt i Israel. Han presset også Obama-administrasjonen til å ta en tøffere stand mot Iran og å sterkere tilbake de hovedsakelig sunnimusiske opprørerne som slår den syriske presidenten Bashar Assad ned. på fredag. Hans etterfølger ble annonsert som 79 år gammel halvbror, prins Salman, ifølge uttalelsen fra Saudi Press Agency. Salman var Abdullahs kronprins og hadde https://www.canada-goose-jakker.com nylig tatt på seg noen av de svimlende kongeansvarene. canada goose herre

President Barack Obama uttrykte kondoleanser og tilbød sympati med folket i Saudi-Arabia.

en leder, han var alltid ærlig og hadde motet til sin overbevisning, sa Obama. ble født i Riyadh i 1924, en av dusinvis av sønner av Saudi-Arabia grunnlegger, King Abdul Canada Azz Al Saud. Som alle Abdul Aziz-sønner hadde Abdullah bare rudimentær utdanning. Tall og heavyset følte han seg mer hjemme i Nejd, kongedømmets ørkenhjerte, riding hingste og jakt med falker. Hans strenge oppdrag var eksemplifisert av tre dager han tilbrakte i fengsel som en ung mann som straff av sin far for å ikke gi plass til en besøkende, et brudd på Bedouins gjestfrihet.

FIL I denne mandagen den 22. november 2010 er et filfoto utgitt av Saudi-pressen, Saudi-Arabia King Abdullah, igjen, snakket med prins Salman, Saudi-kongen og Riyadh-guvernør, rett før kongens avgang til USA, i Riyadh, Saudi-Arabia. På den tidlige fredagen, den 23. januar 2015, rapporterte Saudi-staten TV at kong Abdullah døde i en alder av 90 år. (AP Photo / Saudi Press Agency, File) Abdullah ble valgt som kronprins i 1982 den dagen hans halvbror Fahd stiger opp til tronen i Canada. Beslutningen ble utfordret av en fullbror til Fahd, Prince Sultan, som ønsket tittelen for seg selv. Men familien til slutt lukkede plassene bak Abdullah for å hindre splittelser.

canada goose jakke Abdullah ble de facto hersker i 1995 da en Canada goose stockists uk hjerneslag ufrivillig Fahd. Abdullah ble ansett å ha lenge rangerte ved alliansens nærhet med USA, og som regent presset han Washington til å trekke tilbake de troppene den hadde utplassert i riket siden irakiske invasjonen av Kuwait i 1990. til slutt gjorde det i 2003. canada goose jakke

canada goose jakke dame Når president George W. allierer. canada goose jakke dame

I 2000 overbeviste Abdullah Arabforbundet om å godkjenne et hidtil uset tilbud om at alle arabiske stater skulle være enige om fred med Israel hvis den trakk seg fra landene den fanget i 1967. Det neste året sendte han sin ambassadør i Washington for å fortelle Bush-administrasjonen at det var forutvilsomt partisk til fordel for Israel, og at kongeriket ville fra nå av forfølge sine egne interesser bortsett fra Washington. Alarmet av utsiktene til en rift, Bush kort tid etter. foreslo for første gang etableringen av en palestinsk stat sammen med Israel.

canada goose trillium Den neste måneden fant terrorangrepene 11. september 2001 sted i USA, og Abdullah måtte styre alliansen gjennom den resulterende kritikken. Riket var hjem til 15 av de 19 kapellene, og mange påpekte at baseline ideologien for al-Qaida og andre grupper stammer fra Saudi-Arabia Wahhabi-tolkning av islam. canada goose trillium

Da al-Qaida-militanter i 2003 begynte en bølge av vold i riket som var rettet mot toppling av monarkiet, slått Abdullah hardt ned. I de neste tre årene våknet sikkerhetsstyrkerne til militante, og til slutt tvang de til å flykte til nabo Jemen. Der opprettet de en ny al-Qaida-avdeling, og Saudi-Arabia har spilt en bak kulissene for å bekjempe den.

Den tøffere linjen bidro til å bekrefte Abdullahs forpliktelse til å bekjempe al-Qaida. Han betalte to besøk til Bush i 2002 og 2005 på sin ranch i Crawford, Texas.

canada goose jakke herre Da Fahd døde i 2005, reiste Abdullah offisielt til tronen. Han begynte deretter å mer åpenbart paypal presse sin agenda. canada goose jakke herre

canada goose jakker dame Hans mål hjemme var å modernisere riket for å møte fremtiden. En av verdens største oljeeksportører, Saudi-Arabia, er fabelaktig rik, men det er dype forskjeller i rikdom og en voksende ungdomsbefolkning som trenger jobb, bolig og utdanning. Mer enn halvparten av nåværende befolkning på 20 millioner er under 25 år. For Abdullah betydde det å bygge en mer dyktig arbeidsstyrke og åpne opp større rom for kvinner å delta. Han var en sterk tilhenger av utdanning, bygde universiteter hjemme og økte Quebec-stipendier til utlandet for saudi-studenter. canada goose jakker dame

Abdullah for første gang ga kvinner plasser på Shura Council, en uelektet kropp som rådgiver kongen og regjeringen. Han lovet at kvinner ville kunne stemme og løpe i 2015-valg til kommunestyrene, det eneste valget i landet. Han utnevnte den første kvinnelige vareministeren i 2009. To saudiske kvinnelige idrettsutøvere konkurrerte i OL for første gang i 2012, og en liten håndfull kvinner fikk lisenser til å jobbe som advokater under hans styre.

canada goose victoria En av hans mest ambisiøse prosjekter var et vestlig stiluniversitet som bærer hans navn, King Abdullah Canada University of Science and Technology, som åpnet i 2009. Menn og kvinner deler klasserom og studerer sammen inne på campus, en stor avgang i et land hvor selv små samtaler mellom kjønnene i offentligheten kan gi en advarsel fra moralpolitiet. canada goose victoria

canada goose norge Endringene virket små fra utsiden, men hadde en ekte kraftig resonans. canada goose norge

Men han trakk seg forsiktig overfor de ultrakonservative Wahhabi-klerkerne som holder nær total sving over samfunnet, og i retur gir Al Saud-familien en religiøs legitimitet.

canada goose Senior cleric Sheik Saleh al Lihedan advarte mot forandringer som kunne knuse mellom en leder og hans folk. I noen tilfeller presset Abdullah tilbake: Han sparket en fremtredende regjering som kritiserte det blandede kjønnsuniversitetet. Men kongen balked på å gå for langt for fort. For eksempel, uten å tillate debatt i aviser, gjorde Abdullah ingenting for å svare på krav til å tillate kvinner å kjøre. tror ikke han hadde så mye innflytelse som man ville håpe på å prøve å skape en mer moderat versjon av islam, sa hun. meg, det har ikke tatt i landet så mye som man kunne håpe på. enhver endring var strengt på kongelige familiebetingelser. Etter de arabiske våroppstandene i 2011, sa Saudi-Arabia seg fast på hvilken som helst avvigelse. Riot politiet knuste street demonstrasjoner av Saudi-Arabia shiiten minoritet. Tusenvis av aktivister ble arrestert, mange av dem prøvde under nettbutikk gjennomgang en feiende motterrorisme lov av en anti terrorisme domstol Abdullah opprettet. canada goose

Regionalt, kanskje var Abdullah største prioritet å konfrontere Iran, det shiitiske kraftverket over Gulfen.

canada goose salg I Libanon støttet Abdullah sunnistiske allierte mot den iranske støttede shiitiske gerillakoncernen Hizbollah i en proxy konflikt som gjentatte ganger flammet inn i potensielt destabiliserende vold. Saudi-Arabia var også dypt imot den lenge irakiske statsministeren Nouri al Maliki, som den betraktet som et verktøy i Iran som undertrykker irak sunnimuslimsk minoritet. canada goose salg

canada goose jakker herre I Syria trakk Abdullah indirekte indirekte inn i borgerkrigen som ble oppstått etter 2011. Han støttet og væpnede opprørere sloss for å styrte president Bashar Assad, Irans øverste arabiske allierte, og presset Obama-administrasjonen til å gjøre det samme. Iran allierte Hizbollah og irakiske shiitiske militser rushed for å bakke Assad, og den resulterende konflikten har etterlatt hundrevis av tusen døde og drev millioner av syriere fra deres hjem canada goose jakker herre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.